MilaSem

06 11 88 86 49

info@milasem.nl

Home

Hondenuitlaatservice
sub Kennismaking
sub Hoe & Wanneer
sub Tarieven

Aanschaf en training
sub De Hondenmakelaar
sub Puppy Socialisatie
sub Puppy Cursus
sub Overige cursussen
sub Data en lokatie

Huisdierenverzorging
sub Dierenverzorging Haarlem
sub Kat in Lelystad

Contact

Overige cursussen

Voor pups en jonge honden die de basiscursus (bij mij of elders) met goed gevolg hebben afgesloten zijn er nog voldoende mogelijkheden bij hondenschool MilaSem om verder te trainen.

Jonge Hondencursus: Deze cursus is bedoeld voor honden die de puppy leeftijd zijn ontgroeid, maar nog wel een basistraining nodig hebben.

Vervolgcursus gedrag en gehoorzaamheid: De oefeningen uit de basiscursus worden verder uitgebreid, we werken aan de zelfbeheersing van je hond en doen allerlei nieuwe oefeningen.

Gevorderdencursus: De oefeningen uit de vervolgcursus worden verder uitgebreid en moeilijker gemaakt, dat wil zeggen met meer afleiding en los van de riem. Daarnaast worden nieuwe oefeningen aangeleerd en zal er veel aandacht zijn voor spelmogelijkheden met je hond.

Combicursus: Deze cursus is een combinatie van gehoorzaamheid en behendigheid (agility), speciaal voor de volwassen hond.

Tricks en trucs: Een leuke, actieve cursus voor honden van alle rassen. We leren de honden allerlei trucjes en bewegingen uit de doggydance aan.

Voor meer informatie over de verschillende trainingen gaat u naar mijn andere website. Klik HIER of ga naar www.hondentraininghaarlem.nl

Nieuw

Dierenverzorging aan huis!