MilaSem

06 11 88 86 49

info@milasem.nl

Home

Hondenuitlaatservice
sub Kennismaking
sub Hoe & Wanneer
sub Tarieven

Aanschaf en training
sub De Hondenmakelaar
sub Puppy Socialisatie
sub Puppy Cursus
sub Overige cursussen
sub Data en lokatie

Huisdierenverzorging
sub Dierenverzorging Haarlem
sub Kat in Lelystad

Contact

Training Pups

PUPPY SOCIALISATIE
De opvoeding van uw pup begint al bij het ophalen.
De eerste uren, dagen, weken zijn het meest cruciaal voor de opvoeding van uw pup, terwijl er vaak pas later met de puppycursus wordt begonnen. Ik bied daarom deze individuele cursus voor (toekomstige) baasjes met pups van 6 tot 12 weken.

Leer uw hond kennen, weet wat er van u als baas verwacht wordt en werk met elkaar samen om een evenwichtige hond te krijgen die plezier geeft aan u en iedereen om u heen.

Aan te raden is om al te beginnen voordat de pup bij u komt.
In dit voorbereidend gesprek krijgt u alle advies over de eerste dagen/nachten met uw pup. Zaken als voorbereiding, aankomst in huis, zindelijkheidstraining, benchtraining, socialisatie, rustmomenten, dierenartsbezoek, omgang met katten etc. komen aan bod.
Tevens is er alle ruimte voor het stellen van vragen.

Zodra uw pup er is worden er in overleg afspraken gemaakt om u bij de eerste periode te ondersteunen en uw pup de basisregels te leren.
Onderwerpen die besproken en getraind kunnen worden zijn: zit, hierkomen, lopen aan de lijn, deurtraining, alleen kunnen blijven, niet opspringen, eten van straat en bijten. En verder alles wat u met uw pup meemaakt.
Aangezien we oefenen in uw huis en directe omgeving leert de pup meteen wat daar wel en niet mag en wat er van hem verwacht wordt.

Kosten per lesuur: 50,00.

Kijk voor meer informatie over de lessen op mijn andere WEBSITE!

Nieuw

Dierenverzorging aan huis!
De Hondenmakelaar!