MilaSem

06 11 88 86 49

info@milasem.nl

Home

Hondenuitlaatservice
sub Kennismaking
sub Hoe & Wanneer
sub Tarieven

Aanschaf en training
sub De Hondenmakelaar
sub Puppy Socialisatie
sub Puppy Cursus
sub Overige cursussen
sub Data en lokatie

Huisdierenverzorging
sub Dierenverzorging Haarlem
sub Kat in Lelystad

Contact

Kennismaking

Mijn naam is Andrea Spaan en ik heb zelf 2 honden,
Mila en Sem. Een geweldig stel samen.
Van jongsaf aan heb ik altijd veel dieren om me heen gehad, met name honden.
Inmiddels heb ik door meerdere studies, werken in het asiel en de dagelijkse praktijk veel ervaring opgedaan om professioneel met honden en andere huisdieren te kunnen werken.
Bij het Martin Gaus instituut heb ik de opleiding tot kynologisch instructeur met goed gevolg afgelegd. Daarnaast volg ik geregeld workshops en studiedagen om bij te blijven.

Wat gebeurt er als u zich aanmeldt?
Bij de uitlaatservice: Als eerste maken we een afspraak bij u thuis. Ik vind het belangrijk dat we een goed gevoel bij elkaar hebben en ik met uw hond(en) uiteraard en dat we duidelijke afspraken maken. Ik bespreek mijn werkwijze met u en er komen zaken als de karaktereigenschappen en gezondheid van uw hond aan bod. Mochten er nog vragen van uw kant zijn dan kunnen we deze rustig bespreken. Tenslotte, als u gebruik wil maken van mijn uitlaatservice, nemen we de algemene voorwaarden, het sleutelcontract en de uitlaatovereenkomst door en worden deze getekend.

Bij de trainingen: u ontvangt een inschrijfformulier, alle informatie, een overzicht van de eerste benodigdheden en wat u mee moet nemen per mail.